Uw eigen Snelle Page voor maar €125,-

Als ondernemer is het ondenkbaar om in 2017 geen website te hebben. Maar een nieuwe Website kost veel tijd en geld. Wij van SnelleWeb weten dit maar al te goed.

Daarom bieden wij u onze Snelle Page waar u uw bedrijf of uzelf met relatief weinig tekst duidelijk presenteert en voor een spotgoedkope prijs. Bekijk de opties hieronder.

U kunt ook altijd contact opnemen met een van onze SnelleSpecialisten voor het beste advies.

CALL TO ACTION BUTTON

Een call-to-action, vaak afgekort tot CTA, vertelt een bezoeker wat hij of zij moet doen en waar ze moeten klikken. Je wilt dat bezoekers een bepaalde actie uitvoeren en met de juiste call-to-action wijs je bezoekers hier op en trigger je ze om door te klikken en de actie uit te voeren. Een call-to-action wijst bezoekers van punt A naar punt B om ze zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te laten converteren.

PORTFOLIO

Laat uw werk zien. Hier kun u uw werk laten zien in het vorm van een omschrijving en de bijbehorende foto’s, slideshows of video’s.

CONTACTFORMULIER

Een contactformulier is een veilig en gebruiksvriendelijk middel om bezoekers van jouw website contact met jou te laten opnemen. Wat je bezoekers invullen komt als email bij jou binnen.

GOOGLE MAPS

Google Maps is een online kaartendienst van Google waarmee geografische locaties opgezocht kunnen worden. Het is mogelijk om plaatsen zoals dorpen, gemeenten, steden en landen op te zoeken.

BASIC PAKKET

Portfolio
Een portfolio module op je landingspagina

EXTRA PAKKET

Portfolio met slider
Een portfolio module inclusief slider
Contactformulier
Bezoekers kunnen een contactformulier invullen
Google Maps
Een Google Maps module met de locatie van jouw bedrijf
Header slider en video
Een header met verschillende foto’s en een video

Offerte aanvragen

Ja, stuur mij vrijblijvend jullie Snelle Page offerte van €125,-.

Bedrijfsnaam (optioneel)

Voor en achternaam *

Email *

Telefoon *

Opmerkingen